Archief 2023/2e hj. - Voetbal Amstelhoef

Ga naar de inhoud

Archief 2023/2e hj.


Maarten van Vugt en Maikel Maas blijven de selectietrainers Zo1 en Za1
31 december 2023

                                                                          


De TC van Margriet maakt bekend dat ook komend seizoen 2024/2025 Maarten van Vugt ( eerste foto) en Maikel Maas (tweede foto) voor de groep van respectievelijk zondag 1 en zaterdag 1 van RKSV Margriet zullen staan. Met beide heren gaan we verder bouwen aan een sterke vereniging op sportief gebied.

Margriet loot in beker Mariahout
22 december 2023Margriet Zo1 heeft in de vierde bekerronde geloot tegen vierde klasser Mariahout. De mannen uit Mariahout staan in de vierde klasse I Zuid 2 op de 2e plaats achter Avesteijn dat 1 punt voorsprong heeft en ook nog een wedstrijd minder heeft gespeeld. De Mariahouters gaat het scoren goed af met 30 doelpunten uit tien wedstrijden, maar krijgen ook het nodige tegen, nl. 15.
De laatste 32 teams in de districtsbeker komen in actie in de periode tussen 13 en 18 januari a.s.
Margriet speelt in ieder geval een uitwedstrijd.

De winnaar van deze wedstrijd komt in de periode 17/18 februari uit in de 1/8 finales tegen de winnaar van de wedstrijd tussen NWC 2 en FC Uden die op 14 januari gespeeld wordt.

Margriet Zo1 wint van vierde divisionist HVCH en bekert verder.
16 december 2023Margriet was goed gemotiveerd tegen HVCH in het bekerduel in de derde ronde. HVCH, dat uitkomt in de vierde divisie, werd verrast door een stug Margriet dat zeer goed partij gaf. Het duurde evenwel tot de 41e minuut voordat er een doelpunt viel. Het was topscoorder Agonis Hoti die, na goed aangeven van Nick van Oorschot, de 1-0 op het scorebord zette. Dit was tevens de ruststand.
Na rust zou Margriet wederom goed uit de startblokken komen en in de 53e min was het raak. Metin Alkir zou de  2-0 intikken. HVCH deed zijn uiterste best en dat loonde in de 66e min. werd het 2-1.
Ondanks een slotoffensief van de Heesche ploeg bleef het daarbij en gaat Margriet door naar de  vierde bekerronde.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Mounir Al Mansouri, Roy Govers, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Samed Bayar), Dion van den Elzen, Agonis Hoti (Jeffrey van Vlijmen), Martijn Ploegmakers (Joey Schuurmans), Luca Peters, Metin Alkir (Luuk Janssen), Tufan Koca.

Margriet Zo1 verslaat koploper EVVC in eigen huis.
10 december 2023Agonis Hoti was de man die het verschil maakte met twee doelpunten in de eerste helft. Trainer Maarten van Vugt van Margriet vond zijn team vanaf moment één al goed in de wedstrijd zitten. “Het is altijd lastig uit in Vinkel maar we hebben in de eerste helft maar één mogelijkheid weggegeven. Vandaag vonden we de juiste balans tussen voetbal en strijd. De tweede helft waren we in de counter nog gevaarlijk.” Trainer van EVVC, Ramon van Rixtel, vond met name de eerste helft verschrikkelijk om aan te zien. “We hebben een zeer mooi kalenderjaar gehad maar we sluiten het op dramatische wijze af. De eerste helft kwamen we op alle fronten tekort. We geven drie grote kansen weg en zij maken er twee van. De tweede helft tapten wij gelukkig uit een ander vaatje maar scoorden onze kansen niet.” EVVC ging alles of niets spelen en kwam nog een aantal keer gevaarlijk voor het doel. De keeper van Margriet, Jurre van den Akker, pakte een bal uit de bovenhoek en stopte de bal in de rebound ook. Daarna kreeg EVVC nog een strafschop op een ongelukkig moment. Van Rixtel: “Op het moment dat de scheidsrechter fluit voor een strafschop passeert de bal de doellijn. Gerwin van den Boom mistte de strafschop. We gaan de winsterstop in en zullen weer hard moeten werken om het seizoen straks weer goed te gaan hervatten.” EVVC won de periode en gaat vooralsnog als koploper de winter in. Margriet krabbelde na een slechte seizoenstart op en staat nu vijfde. Van Vugt: “De eerste seizoenshelft was er één met veel wisselvalligheid. Het positieve punt is dat er geen één tegenstander is waarvan we niet kunnen winnen. Ik denk dat we in deze pittige competitie meer kunnen halen.”  (bron: kliknieuws)


Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Jorn van Bakel, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Metin Alkir), Dion van den Elzen, Joey Schuurmans (Jeffrey van Vlijmen), Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers, Luca Peters (Roy Govers), Tufan Koca.

Margriet Za1 wint ruim bij DBN'22
09 december 2023Margriet rolde DBN’22 op met 6-0. Thijmen van Donzel was de grote man met een fraai openingsdoelpunt in de tiende minuut. Van Donzel gaf ook de assist op Loe van Dijk in de 26e minuut. Samed Bayar scoorde de 3-0 in de 28e minuut, er leek geen vuiltje aan de lucht bij het bezoekend Margriet.
Margriet kreeg daarna wel een behoorlijke domper te verwerken. Een knetterhard schot van DBN’22 belandde op het hoofd van Van Donzel. Hij was even buiten bewustzijn vanwege de klap en kon toen hij weer bij zinnen was niet meer verder spelen. “Thijmen is gelukkig weer op de been. Hij kon na twee minuten niet meer verder en is na de rust naar het ziekenhuis gegaan. Waarschijnlijk heeft hij last van een lichte hersenschudding aangezien hij niet meer zijn doelpunt voor de geest kan halen”, aldus Margriet-trainer Maikel Maas. Ondanks deze tegenvaller gaf Margriet de overwinning niet meer uit handen. Veron Lionarons maakte in de 54e minuut de 4-0. DBN’22 scoorde een eigen doelpunt in de 65e minuut. Tenslotte bekroonde Giovanni Reuvers een individuele actie met d 6-0 in de 83e minuut. Maas: “We winnen de belangrijke pot en slaan zo een gat met de onderste ploegen. Deze zege hadden we even nodig, nu draaien we mooi bovenin mee.” Margriet gaat de winterstop in als vierde.    (bron : Kliknieuws)

Opstelling Margriet:
Jurre van Soest, Thijmen van Donzel, Kevin van Tongeren, Terence Luers, Veron Lionarons, Govanni Reuvers, Rafael Lionarons, Samed Bayar (Liam van Beuningen), Rens Wuestenenk (Burak Emer), Loe van Dijk, Mats van Liebergen.

Margriet Zo1 laat winst ontglippen in slotminuten
03 december 2023


Aanvoerder Joey Schuurmans
maakte zijn eerste competitiedoelpunt
van dit seizoen.


zie ook

fotoreportage

Margriet Zo1 begon goed aan de wedstrijd en zou de eerste helft domineren tegen het Drunens RKDVC. Na een kwartier spelen zou een corner groot gevaar opleveren voor het doel van RKDVC. Na een schijnbeweging werd de bal niet goed geraakt, maar kwam voor de voeten van Dion van den Elzen die echter de bal op het scheenbeen kreeg en niet goed kon uithalen. Het was Drunens doelman Wessel van Esch die de bal kon wegtikken. Even voor het halve uur spelen zou Joey Schuurmans, na een uitstekende assist van Jeffrey van Vlijmen de 1-0 scoren Een goede onverwachte kans voor RKDVC werd in de 33e minuut door Jurre van den Akker met een snoekduik gered en bleef het 1-0, tevens de ruststand.

Na de thee begon Margriet furieus, in hoog tempo en met veel energie en gaf RKDVC geen ruimte, echter ondanks enkele kansen zou men niet tot scoren komen. Daarna begon echter RKDVC de laatste 20 minuten met een slotoffensief, alles of niets. Het begon steeds minder te lopen bij Margriet dat steeds weer onder druk kwam te staan. Toch werden enkele uitvallen van de Ossenaren gevaarlijk, maar de effectiviteit in de afwerking ontbrak en enkele malen greep RKDVC-doelman van Esch goed in. In de 69e minuut werd door hem een vrije trap van Agonis Hoti over getikt. RKDVC kreeg nu enkele kansen, maar miste voldoende richting, tot in de 88e minuut een corner in een scrimmage voor het doel terecht kwam, er niet goed (kon) worden weggewerkt en de bal via Damian van  Bijnen over de doellijn werd getikt(1-1).  Margriet begon aan enkele wanhoopsaanvallen, waarin te haastig werd gespeeld. De laatste kans was voor Jorn van Bakel, maar zijn afstandsschot werd door doelman van Esch gepareerd. Even later floot de goed leidende scheidsrechter Henk van Bekkum voor het slotsignaal en Margriet had 2 punten laten liggen doordat er wederom en ondanks goed veldspel, te weinig kansen benut werden. Daarmee zakte het een plaats en staat nu 7e. De verschillen in 3C zijn in de middenmoot niet groot Margriet staat 3 punten achter op nr. 3 Nulandia en 3 punten voor op nr. 12 DSC !

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Jorn van Bakel, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Metin Alkir), Dion van den Elzen, Joey Schuurmans (Dani Eveleens), Jeffrey van Vlijmen (Roy Govers), Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers (Luca Peeters), Tufan Koca.

Laatste competitiewedstrijd van het kalenderjaar naar koploper EVVC
Komende zondag speelt Margriet Zo1 tegen koploper EVVC, aanvang 14.00 uur in Vinkel. EVVC draait uitstekend dit seizoen en vergaarde al 22 punten uit 10 wedstrijden  terwijl Margriet zevende staat met 14 punten.  De Vinkelse  ploeg scoort makkelijk en krijgt weinig tegen, 19 voor en 7 tegen, waar Margriet op slechts 15 voor staat en 11 tegen. Vorig seizoen speelde Margriet in Vinkel gelijk en eerder dat seizoen won thuis Margriet nipt met 1-0. De experts geven 50% kans dat EVVC de punten in eigen huis houdt, 25% kans op winst voor Margriet en 25% kans op een gelijkspel.

21 januari a.s. gaat de competitie verder met een stadsderby tegen Nooit Gedacht in Geffen, voordien wordt nog wel in de 3e bekerronde gespeeld op zaterdag 16 december a.s. om 17.00 uur thuis tegen HVCH (4e divisie).
Daarna dus de winterstop met twee oefenwedstrijden tegen Berghem Sport en Vorstenbossche Boys. op 9 en 14 januari.

Margriet bij Nieuwkuijk kopje onder!
26 november 2023Nieuwkuijk bleek vandaag een maatje te groot voor Margriet. Na 90 minuten stond er 3-0 voor de thuisploeg op het scorebord en die uitslag was terecht. Margriet creerde te weinig, waar Nieuwkuijk beter combineerde en gevaarlijk was. Op slag van rust werd een discutabel doelpunt gescoord door  Roy Vaan, waarbij de Osse doelman Jurre van den Akker gehinderd werd, maar scheidsrechter Amaranth Vereijken liet tegen verwachting in doorspelen. Nieuwkuijk profiteerde en het werd 1-0.  Even later had Agonis Hoti een dot van een kans, maar faalde in de afwerking.

Na rust probeerde Margriet iets te forceren, maar Nieuwkuijk scoorde nog twee keer, in de 65e minuut zou Brent de Wijs de 2-0 scoren en even later zou Niels Kok de 3-0 scoren in de 77e minuut. Margriet probeerde nog wel dichterbij te komen, maar kwam niet verder dan een enkele kans.
Met dit resultaat zakt Margriet terug naar de 6e plaats op de ranglijst. De achterstand op koploper EVVC bedraagt nu 9 punten.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers (Jorn van Bakel), Nick van Oorschot, Dion van den Elzen, Joey Schuurmans (Metin Alkir), Jeffrey van Vlijmen (Roy Govers), Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers (Dani Eveleens), Luca Peeters, Tufan Koca.

Zondag 3 december komt RKDVC naar Oss.
De volgende wedstrijd tegen  RKDVC dat nog nooit in de laatste tien jaar tegenstander in competitieverband is geweest. Beide ploegen wisten 4 x te winnen, 1 keer gelijk te spelen en 4 keer te verliezen. Hebben beide 13 punten, maar Margriets doelsaldo is beter (+4) tegenover -1 voor RKDVC. Het kan dus alle kanten uitgaan.  Inzet en durf zullen a.s. zondag de doorslag geven.

Margriet Za1 verloor van koploper BES
25 november 2023

Margriet  Za1 speelde  tegen de koploper BES.  Trainer Maikel Maas vond dat ze  terecht verloren. BES speelde uitstekend en hebben net als Margriet een jonge ploeg. BES loopt met de 4-0 overwinning veder uit en is daarmee de favoriet om kampioen te worden.
De 4-0 uitslag  is wel wat geflatteerd. De doelpunten kwamen volgens hem vanwege  miscommunicatie van Margriet.
Margriet miste daarnaast een aantal kansen.en viel met dit verlies terug naar de 5e plaats.

Opstelling Margriet:
Marijn van Soest, Thijmen van Donzel, Kevin van Tongeren, Terence Luers (Loyd de Veer), Veron Lionarons, Govanni Reuvers (Joran Smits), Rafael Lionarons (Liam van Beuningen), Cas van Liebergen, Rens Wuestenenk (Burak Emer), Mats van Liebergen (Samed Bayar), Roy Koenders

A.s. zaterdag thuis tegen vv Jan van Arckel
Een wedstrijd tegen een nog onbekende ploeg uit Ammerzoden die met 1 punt meer op een gedeelde tweede plek staat. Niet dus een gelopen wedstrijd, maar een uitdaging, want het is de enige ploeg die koploper BES op een gelijkspel hield en na 4 overwinningen en evenveel gelijke spelen  nog steeds ongeslagen is.
Margriet zal na de teleurstelling van vandaag de neuzen weer dezelfde kant op moeten krijgen en eensgezind deze tegenstander met hard werken tegemoet moeten treden om de punten in Oss te houden.

Agonis Hoti, topscoorder,maar wie is hij?
25 november 2023Agonis Hoti speelt nu voor het tweede seizoen bij Margriet. In zijn eerste seizoen werd hij club topscoorder  met 12 doelpunten en dit seizoen staat hij na 8 wedstrijden al op evenveel doelpunten, n.l. 8.
Wie is Agonis Hoti en wat heeft hij eerder gedaan in het voetbal. Maak nader kennis met "Agoe"zoals hij in de wandelgangen wordt genoemd. Het Brabants Dagblad schreef een artikel over hem dat werd afgedrukt in de Osse bijlage van zaterdag 25 november 2023, waarin te lezen is dat hij een jeugdvriend is van Arnaut Danjuma die ooit zijn voetbalcarrière begon in de jeugd van Margriet.

Lees dit artikel via DEZE LINK    (bron: BD)

Margriet  Zo1 houdt opgaande lijn en wint van Helvoirt
19 november 2023


Agonis Hoti scoort weer twee keer

zie ook

fotoreportage

Margriet ontmoette vandaag het uit de tweede klasse gedegradeerde Helvoirt en wist de goede resultaten van de laatste wedstrijden door te trekken en de punten in Oss te houden. De Osse ploeg klom hiermee op naar de vierde plaats op de ranglijst en voert nu de middenmoot aan. Het staat nog wel 6 punten achter op koploper EVVC dat vandaag de 1e periode pakte.

De eerste helft begon Margriet sterk, zette Helvoirt onder druk, kwam wel vaak voor het doel van Helvoirt, maar de paar schaarse kansen werden niet benut. Het werd steeds meer een middenveldstrijd en Helvoirt kwam pas in de 32e minuut gevaarlijk voor het Osse doel, maar doelman Jurre van den Akker greep goed in. De laatste 10 minuten van de eerste helft was weer volledig voor de Ossenaren en op slag van rust had Agonis Hoti kunnen scoren, maar tikte de bal bij de tweede paal net tegen het lichaam van de goed vallende doelman Jannes Verhulst. Ruststand 0-0.

De tweede helft was gelijk duidelijk wat de Ossenaren wilden: de druk opvoeren en feller voetballen. Daarmee overrompelde het Helvoirt en toen in de  52e minuut een Osse corner werd afgeslagen ving Nick van Oorschot de bal rond 25 meter van het doel op en schoot de bal met een venijnige stuit in de touwen 1-0. Nog geen vijf minuten later had hij met het hoofd kunnen scoren, maar de bal ging rakelings over de lat. Margriet trok door en voerde de druk nog hoger op. Enkele malen was er een kans, zelfs werd er gescoord maar ook discutabel afgevlagd. In de 70e minuut geeft Joey Schuurmans  een prima steekpass op Agonis Hoti die zijn belagers in de 16 op het verkeerde been zet en de 2-0 scoort. Het is twee minuten later als Helvoirt een vrije trap neemt op rechts , Jurre van den Akker grijpt goed in en tikt de bal van de lijn die echter voor de voeten van Thijs Pijnenburg valt en deze aarzelt niet en staat het plots 2-1.
Margriet liet zich daardoor niet ontmoedigen en bleef de aanval zoeken, wat resulteerde in de 88e minuut tot 3-1 door wederom Agonis Hoti die goed werd aangespeeld door Dani Eveleens.
Een terechte en verdiende overwinning van Margriet dat nu weer klimt op de ranglijst.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Metin Alkir), Dion van den Elzen, Joey Schuurmans (Dani Eveleens (Jorn van Bakel)), Jeffrey van Vlijmen, Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers, Luca Peters (Roy Govers), Tufan Koca.

A.s. zondag uitduel tegen Nieuwkuijk
Kan Margriet a.s. zondag de goede lijn doortrekken tegen het op de tweede plaats staande Nieuwkuijk dat 5 punten meer heeft en al 19 maal heeft gescoord, maar wel 10 maal een doelpunt tegen kreeg. Margriet staat op 13 punten met een doelsaldo van 14 voor en 7 tegen. In competitieverband hebben beide ploegen elkaar nog nooit ontmoet.  Beide teams herbergen de topscorers van de derde klasse C, aan Margrietzijde Agonis Hoti en aan Nieuwkuijks zijde Brent de Wijs. Een spannende wedstrijd mag worden verwacht met, gezien hun betere positie op de ranglijst,  een licht favoriete rol voor de thuisploeg. Echter is Margriet steeds beter in goede doen en als die lijn wordt doorgetrokken kunnen de Ossenaren mogelijk een goed resultaat behalen.Margriet wint met 0-3 van Real Lunet
16 november 2023


Agonis Hoti zette zich met
2 doelpunten aan de
top van de scoringslijst
van de derde klasse C

In Vught begon de wedstrijd tegen Real Lunet in de 33e minuut van de eerste helft als hervatting van de gestaakte wedstrijd van afgelopen zondag. Margriet bleef maar proberen om de openingstreffer te vinden, maar de aanvallen stokten steeds op de onverzettelijke verdediging van Real Lunet en de uitstekende doelman.
Uiteindelijk trok de Osse ploeg, na een ruststand van 0-0, de wedstrijd definief naar zich toe in de laatste twintig minuten.
In de 70e minuut was het Agonis Hoti die met een ferme kopbal scoorde uit een hoekschop van Metin Alkir, waarna Agonis Hoti in de 81e minuut weer toesloeg op goed aangeven van Nick van Oorschot. Een afstandsschot van wel 30 meter van Dion v.d. Elzen bepaalde de eindstand op 0-3.
 
De twee doelpunten vanavond van Agonis Hoti zorgden er wel voor dat hij nu mede-koploper is in de top-scoorderslijst van de derde klasse C Zuid 1 samen met  Rob van Dijk(EVVC) en Tom Schuurmans (Den Dungen). Alle drie wisten ze 6 keer te scoren in de 7 wedstrijdrondes tot nu toe gespeeld.

Opstelling Margriet:
Jurre v.d. Akker, Jorn van Bakel, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Dion v.d. Elzen, Joey Schuurmans, Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers, Dani Eveleens (Nick van Oorschot), Luca Peeters, Metin Alkir (Tufan Koca)

Zondag a.s. komt Helvoirt op bezoek

Met dit resultaat schoof Margriet op naar de 6e plaats van de ranglijst en heeft de achterstand op de twee koplopers (EVVC en Haarsteeg) teruggebracht tot 6 punten. De ontmoeting met Helvoirt is uiterst belangrijk, zij staan 1 punt onder Margriet op de 9e plaats en de Osse ploeg wil de punten in eigen huis houden, want Nulandia en Nooit Gedacht liggen ook op de loer met een gelijk aantal punten, maar met een slechter doelsaldo. Bij verlies kan je zo maar  weer 5 plaatsen zakken. Beide ploegen hebben nauwelijks historie. De laatste ontmoetingen waren in seizoen 2017/2018 waarin beide ploegen in de tweede klasse speelden en beide wedstrijden eindigden in het voordeel van Helvoirt. Vorig seizoen degradeerde Helvoirt naar de derde klasse


Real Lunet-Margriet Zo1 gestaakt door blessure scheidsrechter!
12 november 2023

niet de bewuste scheidsrechter


Margriet startte voortvarend bij Real Lunet in Vught en had via Agonis Hoti een goede kans de score te openen in de 19e minuut. Zijn inzet werd door de keeper echter knap en nipt op de lijn gestopt. Na een half uur was het Metin Alkir die een vrije trap mocht nemen even buiten de 16 meter lijn. Zijn loeiharde schot werd eveneens gestopt door goed keeperswerk.

Even later zou de scheidsrechter Ophey de wedstrijd staken. Hij kon niet verder fluiten door een hamstringblessure en er was geen vervanger voorhanden.


De wedstrijd wordt nu uitgespeeld op donderdagavond 16 november a.s. , aanvang 20.15 uur. Er is bijna nog een uur te voetballen.

Margriet Za1 verliest in Helmond in laatste minuut.
11 november 2023


Rafael Lioarons scoorde

Dat het niet gemakkelijk zou worden in Helmond tegen SV De Braak wist men tevoren, maar dat de Helmonders in de laatste minuut de winnende scoorden was zuur voor de hardwerkende Margrieters.

SV De Braak is een goed voetballende ploeg en gevaarlijk. Ze maakten het de jonge Osse ploeg dan ook moeilijk en Jurre van Soest moest enkele keren vakkundig ingrijpen om zijn ploeg te behoeden voor een achterstand. Toch kwam Margriet op voorsprong via een uitval  door Rafael Lionarons.
In de 55e min. was het SV De Braak dat weer langszij kwam uit een corner (1-1).

De match leek te gaan eindigen in een gelijkspel, dat zeer verdiend zou zijn, maar SV De Braak wist in de laatste minuut van de wedstrijd wederom te scoren uit een corner en hield daarmee de drie punten in Helmond.

Opstelling Margriet:
Jurre van Soest, Kevin van Tongeren, Terence Luer (Samed Bayar), Veron Lionarons, Govanni Reuvers, Rafael Lionarons, Joran Smits (Burak Emer), Cas van Liebergen (Liam van Beuningen),Rens Wuestenenk, Mats van Liebergen, Roy Koenders


Komend weekend vrij en daarna koploper BES
Doordat er een oneven aantal teams in deze klasse zijn ingedeeld is er elke week een ploeg vrij. Komend weekend valt dit te beurt aan Margriet en kunnen de mannen van trainer Maikel Maas zich extra opladen voor de week daarop als de reis naar Valkenswaard gaat voor de ontmoeting tegen koploper BES dat een voorsprong heeft op Margriet van 4 punten. Of deze strijd gewonnen kan worden door het jonge team van Margriet Za1 is nog niet duidelijk. Het zal zwaar worden, maar als iedereen boven zichzelf uitstijgt maken ze zeker kans. Succes !


Margriet Zo1 wint  nipt, maar terecht derby tegen Nulandia
05 november 2023
Matchwinnaar Agonis Hotizie ook

fotoreportage

Margriet Zo1 was gebrand op revanche op zichzelf na het slechte resultaat van vorige week in Alem en ging dan ook scherp van start.
De eerste helft domineerde de Ossenaren op eigen veld en zette Nulandia zwaar onder druk. Echter ontbrak het in de afwerking aan trefzekerheid. Nulandia kon het de Osse verdediging in die fase nauwelijks moeilijk maken. Het was Agonis Hoti die vlak voor rust Margriet op voorsprong zette nadat Jeffrey van Vlijmen op links de bal de zestien in schoot speelde hij zich vrij en tikte de bal langs de vingertoppen van Nulands doelman Rick v.d. Leest in de touwen. (0-1)

De tweede helft ging Margriet wat voorzichtiger te werk en kwam Nulandia  wat vaker bij het Osse strafschopgebied, maar vandaag klopte alles in verdedigend opzicht. Margriet kwam er vaak gevaarlijk uit, maar Agonis Hoti bracht twee maal een kans om zeep, eerste keer schoot hij alleen voor Rick v.d. Leest te zacht in, waardoor de doelman de bal eenvoudig kon keren. De andere keer zou een ziedend schot via de paal het veld in stuiten. Ook Joey Schuurmans zou kunnen doorbreken, maar hij werd ten onrechte voor buitenspel terug gevlagd. Zijn reactie leverde hem geel op.

Het laatste kwartier speelde Nulandia “alles of niets” en pompte nu nog vaker de bal richting Osse 16-meter gebied. Ten onrechte claimde Nuland een penalty, waarbij overduidelijk de lichte overtreding buiten de 16 was gemaakt, wat wel een vrije trap opleverde die echter over werd geschoten. Echter één keer was Nuland dicht bij een doelpunt, maar de bal ketste op de lat af. Margriet bleef overeind en haalde de drie punten terecht binnen.

Opstelling Margriet:
Jurre v.d. Akker, Jorn van Bakel, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Dion van den Elzen, Joey Schuurmans (Dani Eveleens), Jeffrey van Vlijmen (Nick van Oorschot), Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers, Luca Peters, Metin Alkir (Roy Govers).

Volgende wedstrijd uit naar Real Lunet in Vught.
Real Lunet uit Vught degradeerde afgelopen seizoen uit de tweede klasse D met slechts 14 punten uit 24 wedstrijden en staat nu weer op een 13e plek met 3 punten uit 6 wedstrijden. Het blijft een onberekenbare ploeg die soms onverwachts thuis punten pakt. De enige punten die het behaalde was met een 2-1 winst op Nooit Gedacht, terwijl steeds met 2-3 werd verloren van zowel EVVC als Haarsteeg.
In uitwedstrijden werd vaak ruim verloren, o.a. van DSC (4-1) , Den Dungen (6-1) en SCG’18 (2-1).  Het moet dus mogelijk zijn voor Margriet om drie punten mee terug te nemen uit Vught mits dezelfde inzet blijft getoond worden en de scherpte voorin weer een sprong vooruit maakt.


Margriet Za1 boekt makkelijke overwinning bij FC Tilburg
04 november 2023Er werd veel gescoord......7 keer

Margriet Za1 bleef vandaag goed in het spoor van koploper BES dat ook won bij TSVV Merlijn. De achterstand blijft beperkt tot 1 punt. Beide ploegen zullen elkaar op 26 november a.s. ontmoeten in Valkenswaard.

De wedstrijd tegen FC Tilburg was achteraf gezien makkelijk. Na 15 minuten spelen stonden de Margrieters al met 0-3 voor door doelpunten van Cas van Liebergen(9e min.), Rafael Lionarons (13e min.) en Rens Wuestenenk (15e min.). Deze laatste was uitermate op dreef en scoorde voor rust nog een onvervalste hattrick door te scoren in de 32e  en 37e  min.  Daar precies tussenin wist Tilburg een tegentreffer te scoren waardoor de ruststand 1-5 was. Margriet domineerde volledig en had veel balbezit.

Na de spreekwoordelijke thee zou Margriet toch wat gas terugnemen, maar was het andermaal Rafael Lionarons die zijn tweede scoorde (1-6). De goed ingevallen Hasan Yavuz maakte  in de 81e min.  de 1-7, waarna FC Tilburg via een penalty de eindstand op 2-7 bracht.
Intussen waren nog 2 Osse doelpunten afgekeurd (al dan niet terecht volgens trainer Maikel Maas)  en schoot Terence Luer nog op de paal.  

Opstelling Margriet:
Marijn van Soest, Kevin van Tongeren, Terence Luer, Veron Lionarons, Govanni Reuvers, Rafael Lionarons (Liam van Beuningen), Joran Smits (Hasan Yavuz), Cas van Liebergen, Rens Wuestenenk  (Emer Burak) , Mats van Liebergen, Roy Koenders.

Naar Helmond
A.s. zaterdag een late wedstrijd om 17.15 uur wordt de aftrap verwacht tegen SV De Braak in Helmond dat op de 4e plaats staat met 10 punten uit 6 wedstrijden en vandaag verrassend verloor met 2-1 bij Willem II in Tilburg.  SV De Braak  degradeerde afgelopen seizoen uit de derde klasse, waar het 1 seizoen had doorgebracht.  Het seizoen daarvoor, waarin het promoveerde naar de derde klasse, ontmoette beide ploegen elkaar twee maal en beide keren was SV De Braak overwinnaar. Dat zegt nog niets want in beide teams zijn intussen veel mutaties geweest en Margriet draait beter en met evenwichtiger resultaten dan de Helmonders. Toch niet te licht opvatten, want de Helmondse ploeg blijft gevaarlijk.
De week daarna is er een rustpauze voor Margriet Za1 , waarna de week daarop de clash met BES is.


Margriet Zo1 creëert weinig en verliest
29 oktober 2023


Het was om te huilen......Margriet ging vandaag bij Alem op een zwaar en uitermate slecht veld onderuit met 2-1 en heeft daarmee pas 4 punten uit 5 wedstrijden weten te verzamelen. Eén van de slechtste seizoenopeningen sinds jaren en dat voor een ploeg die vorig seizoen een keurige tweede plaats behaalde en via de nacompetitie op een haar na promotie naar de tweede klasse miste in de finale.
 
In de eerste helft wist Dion van den Elzen uit een corner de 0-1 te scoren, maar na rust zou Margriet het steeds verder af laten weten tegen een Alem dat nog puntloos onderaan stond bij aanvang van de wedstrijd. Er waren teveel fouten, de communicatie achterin liep mis, wat Alem twee keer afstrafte  en als je zelf weinig creëert mag je niet klagen.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Jorn van Bakel), Dion van den Elzen, Jeffrey van Vlijmen, Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers (Dani Eveleens), Luca Peters, Metin Alkir (Joey Schuurmans), Tufan Koca (Roy Govers).

Nulandia komt op bezoek
A.s. zondag komt Nulandia op bezoek op Sportpark Amstelhoef, een oude bekende die in de bekerpoule nog een 1-1 wist te behalen en waarbij de wedstrijd eigenlijk in twee minuten werd beslist. Een terecht gelijkspel, waarna Margriet uiteindelijk op doelsaldo naar de volgende ronde ging. Sinds seizoen 2012/2013 speelden beide ploegen tien keer tegen elkaar en wist Margriet 6 keer te winnen, 4 maal werd het een gelijkspel. Deze cijfers zeggen echter niets als we naar de stand op de ranglijst kijken Nulandia staat op een 5e plaats met 9 punten en Margriet 10e met slechts 4 punten. De Margrieters zullen nu echt aan de bak moeten om de weg omhoog te vinden en daar zal inzet en strijd voor nodig zijn.


Margriet Za1 wint nipt van laagvlieger Willem II
28 oktober 2023

 
Veron Lionarons (1-1) en Rens Wuestenenk (2-1)

Margriet Za1 werd laat wakker en speelde vooral de eerste helft niet echt goed en vooral in een te laag tempo.
Willem II was collectief sterk en kwam zelfs op voorsprong, maar Veron Lionarons wist op slag van rust de gelijkmaker te scoren.
De tweede helft was beter van Margriet en Rens Wuestenenk wist de winnende treffer te plaatsen. De laatste 10 min. was er nog kans op verdere uitloop, maar  er werd niet goed omgesprongen met de kansen. Willem II scoorde nog in de blessuretijd, maar dit werd wegens buitenspel afgekeurd.

Opstelling Margriet:
Marijn van Soest, Thijmen van Donzel, Kevin van Tongeren, Veron Lionarons (Loyd de Veer), Rayen Maas (Rens Wuestenenk), Rafael Lionarons, Samed Bayar (Joran Smits), Cas van Liebergen, Loe van Dijk (Liam van Beuningen), Mats van Liebergen, Roy Koenders.

A.s. zaterdag uit tegen FC Tilburg
FC Tilburg is momenteel de hekkensluiter van de 4e klas G met 1 punt uit 5 wedstrijden. Iets wat echter geen garantie is dat je daar automatisch wint. De afgelopen 4 ontmoetingen tussen beide teams eindigden in 3 keer gelijkspel en 1 keer winst voor Margriet, dat dus mede op basis van de stand de punten mee naar huis moet kunnen nemen. Daar moet echter wel hard voor gewerkt worden want  je kan het je nooit veroorloven om te denken dat het makkelijk zal zijn.

Margriet Zo1 loot HVCH in 3e bekerronde
25 oktober 2023Margriet heeft in de 3e bekerronde geloot tegen HVCH uit Heesch, dat uitkomt in de 4e divisie. Deze loting brengt een zware uitdaging met zich mee, waarbij de Ossenaren het voordeel hebben van een thuiswedstrijd. Het belooft een spannende ontmoeting te worden tussen deze twee teams. Blijf op de hoogte van het laatste selectienieuws en volg de ontwikkelingen rondom deze wedstrijd op onze website.

Deze bekerronde staat gepland op 17 december a.s., aanvang 14.00 uur op Sportpark Amstelhoef.

Margriet Za1 speelt gelijk in oefenwedstrijd
23 oktober 2023Margriet Za1 oefende afgelopen maandagavond tegen OSS'20 O23. Een wedstrijd waarin trainer Maikel Maas wat wilde uitproberen en tevens ritme  blijven houden in een bekerweekend waarin het zelf niet meer hoefde aan te treden.

Margeriet had, zeker in de beginfase, veel de bal, maar was in het strafschopgebied veel te slordig in de afwerking. Na 20 min. werd door OSS'20 op het middenveld balverlies afgestraft. Er kwam een 1 op 1 situatie bij de doelman en het werd 0-1. Margriet ging hierna op zoek naar de gelijkmaker en het was Veron Lionarons die de 1-1 scoorde. Maar daarna weer te slordig, balverlies, waardoor OSS'20 enkele malen gevaarlijk doorkwam met snel uitgevoerde counters. Vlak voor rust een penalty voor OSS'20 en de ruststand werd 1-2.

Na de rust kwam Margriet al vrij snel weer op gelijke hoogte, Samed Bayar ronde goed af na een goede individuele actie(2-2).
Margriet had enkele kansen om op voorsprong te komen, maar ging er te slordig mee om. OSS'20 beperkte zich tot enkele gevaarlijke counters en had in de 90e min. de eerste echte kans in de tweede helft, echter werd deze gemist. De eindstand was dus 2-2.

Komende zaterdag zal het vizier echter weer op scherp moeten worden gezet als Willem II Za1 op bezoek komt in Oss. De Tilburgers wonnen van FC Tilburg, maar verloren de overige drie wedstrijden van Vlijmense Boys, TSVV Merlijn en .Rood Wit V. Met 3 punten staat het nu op de 8e plaats.
Margriet Za1, dat 2e staat met 9 punten, won van sv Top, TSVV Merlijn en Vlijmense Boys, maar verloor nipt bij Rood Wit V.

Margriet Zo1 simpel door naar volgende bekerronde na 1-5 winst op Irene
19 oktober 2023Margriet Zo1 heeft de volgende bekerronde bereikt door in Gemonde met 1-5 te winnen van v.v. Irene dat uitkomt in de 5e klasse.  Doelpuntenmakers voor Margriet waren Joey Schuurmans, Nick van Oorschot, Dion van den Elzen, Jeffrey van Vlijmen en Metin Alkir.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Jorn van Bakel, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Luca Peters), Dion van den Elzen,Joey Schuurmans, Agonis Hoti (Metin Alkir), Dani Eveleens, Rafael Lionarons (Jeffrey van Vlijmen), Tufan Koca (Martijn Ploegmakers).

Margriet Zo1 pakt dik verdiende overwinning bij DBN '22
15 oktober 2023Agonis Hoti maakt hattrick

Margriet was dit seizoen nog zonder winstpartij, maar zou vandaag de eerste driepunter kunnen bijschrijven door vooral de eerste helft oppermachtig te zijn bij DBN’22.

De scherpte was er, combinaties lukten en al in de eerste minuut was het Agonis Hoti die al zijn visitekaartje af gaf door snoeihard de bal op de lat te knallen.
Agonis stond de eerste drie wedstrijden nog “droog” en had het net nog niet weten te raken, maar vandaag excelleerde hij door uiteindelijk een hattrick te scoren. De vijfde minuut zou hij echter wel het net treffen en de 0-1 op het scorebord brengen.  Ook in de 29e minuut was Agonis Hoti weer haarscherp op een voorzet van Nick van Oorschot en was het 0-2.  In de 33e minuut was het Dion van den Elzen die met een afstandsschot rakelings naast schoot, waarna Jeffrey van Vlijmen op een assist van Tufan Koca uithaalde en de ruststand op 0-3 bracht.  Voor rust had DBN’22 nauwelijks kansen gehad en doelman Jurre van den Akker had een rustige eerste helft gehad.

Na rust nam Margriet misschien onbewust wat gas terug en kon DBN’22 af en toe aanvallen, maar tot doelrijpe kansen kwam dat zeker niet. Wel zou Agonis Hoti zijn derde treffer van de middag maken. Op aangeven van Metin Alkir scoorde hij de 0-4 in de 70e minuut.
Een uiterst verdiende overwinning die, aldus trainer Maarten van Vugt , resultaat is van hard werken op de training en blijven geloven in eigen kunnen. Met dit resultaat is Margriet nu opgeklommen naar de 8e plaats en staat  nog wel 8 punten achter op koploper Nieuwkuijk.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Mounir Al Mansouri, Quincy Broers, Nick van Oorschot (Govanni Reuvers), Dion van den Elzen, Metin Alkir (Rafael Lionarons), Jeffrey van Vlijmen (Dani Eveleens), Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers, Luca Peters, Tufan Koca.

Bekerwedstrijd
Komende donderdag 19 oktober zal Margriet Zo1 voor de volgende bekerronde afreizen naar Sportpark De Laat in Gemonde voor de bekerwedstrijd tegen v.v. Irene dat op de 5e plaats staat in de 5e klasse E.  De wedstrijd in Gemonde begint om 20.00 uur. Het weekend is Margriet vrij en de week daarop gaat de reis voor de competitie naar Alem dat nog puntloos onderaan staat.


Margriet Za1 loopt tegen eerste verlies aan.
14 oktober 2023Het was een wedstrijd die eigenlijk geen winnaar verdiende volgens trainer Maikel Maas, De eerste helft een gelijkopgaande strijd met weinig kansen over en weer en de rust werd bereikt met een 0-0 stand. De tweede helft zou Margriet wat sterker beginnen en in de 60e minuut drukte Rens Wuestenenk dit uit met een fraai doelpunt. Margriet mocht daar maar kort van genieten want een minuut later scoorde Rood Wit V. en stond het weer 1-1. Dat had zo moeten blijven, maar in de 88e minuut van de wedstrijd kreeg Rood Wit V.meer dan het verdiende en won met 2-1. Margriet Za1 moest daarmee de koppositie afstaan aan BES en staat nu tweede met 9 punten uit 4 wedstrijden.

Opstelling Margriet :
Marijn van Soest, Thijmen van Donzel (Hasan Yavuz), Kevin van Tongeren, Veron Lionarons, Govanni Reuvers  (Liam van Beuningen), Rayen Maas, Samed Bayar (Loyd de Veer), Cas van Liebergen, Rens Wuestenenk, Loe van Dijk (Joran Smits), Roy Koenders.

Komend weekend is er geen competitievoetbal, maar 28 oktober a.s. is de volgende wedstrijd thuis tegen Willem II, aanvang 15.00 uur.

Margriet Zo1 speelt gelijk en haalt eerste punt.
08 oktober 2023


zie ook

fotoreportage


Margriet pakte vandaag een punt tegen Den Dungen met een doelpuntloos gelijkspel. Twee voetballende ploegen tegenover elkaar die meestal op het middenveld de duels uitvochten, waarbij Margriet de beste kans creëerde om tot scoren te komen.

De eerste helft had Metin Alkir al vroeg in de wedstrijd een goede kans, hij verscheen met een geweldige passeerbeweging langs twee tegenstanders oog in oog voor doelman Thies Kooijmans.die zijn schot keerde.. Later zag Dion van den Elzen een bal op de lat komen. Den Dungen kon er weinig tegenover zetten, voetbalde goed mee, maar wist geen kansen te scheppen.

In de tweede helft  schoot Jeffrey van Vlijmen rakelings naast en kopte Nick van Oorschot uit een voorzet in, maar andermaal wist doelman Kooijmans de bal te keren. In de eindfase zou Margrietdoelman Jurre van den Akker een inzet goed pakken en een gevaarlijke corner  wegstompen.

Achteraf waren beide trainers tevreden met het gelijke spel, maar zag Maarten van Vugt wel dat Margriet meer had verdiend omdat ze meer kansen hebben gehad.
Een resultaat ondanks het gemis van een aantal spelers , Joey Schuurmans en Jorn van Bakel kregen 2 wedstrijden schorsing voor de rode kaarten van vorige week en ook Roy Govers en Joey van Heeswijk waren afwezig. Het resultaat geeft moed voor de toekomst en de hatelijke 0 punten zijn in ieder geval verdwenen. Nu verder omhoog kijken en punten gaan scoren.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Quincy Broers, Mounir Al Mansouri, Nick van Oorschot (Rafael Lionarons), Dion van den Elzen, Jeffrey van Vlijmen, Agonis Hoti, Martijn Ploegmakers, Luca Peters, Metin Alkir (Govanni Reuvers (Thijmen van Donzel)), Tufan Koca.

Volgende week de uitwedstrijd naar DBN'22 op Sportpark Noord in Den Bosch. dat met 3 punten uit 3 wedstrijden net boven Margriet staat. De Bosschenaren  verloren van RKDVC en van Nieuwkuijk, maar wonnen wel van Den Dungen.

Margriet Za1 bedankt sponsoren en wint ruim van TSVV Merlijn.
07 oktober 2023

Voorafgaand aan de wedstrijd tegen het Tilburgse TSVV  Merlijn  werden de sponsoren van Margriet Za1 bedankt en gingen spelers, begeleiding en sponsoren op de foto.

Margriet Za1 was vandaag scherp en dominant. Merlijn kon geen vuist maken ondank dat ze op de tweede plek op de ranglijst stonden.

Door een geweldig doelpunt van Govanni Reuvers, een schot, vanaf 25 meter van rechts, kwam Margriet op 1-0 in de 20e min.

Op zoek naar de 2-0 bleef Margriet druk uit oefenen en die viel in de 35e min door goed doorzetten van Rafael Lionarons. Joran Smits maakte de 3-0 vlak voor rust.

Na de rust kwam Margriet niet in de problemen en Margriet nam gas terug. Met weinig inspanning kwam de 4-0 op het scorebord door wederom Joran Smits.
Een terechte uitslag in een matige en eenzijdige wedstrijd met toch nog veel verkeerde keuzes,  maar wel zakelijk gewonnen.
Geen tegendoelpunt was ook prettig, de koppositie werd behouden, terwijl de sfeer uitstekend is.

Volgende week de verste uitwedstrijd tegen Rood Wit Vooruit in Veldhoven dat met 5 punten op de vierde plek staat. een ploeg die nog wel ongeslagen is met 1x winst en 2x een gelijkspel. Vorig seizoen wist Margriet beide wedstrijden te winnen met beide keren 3-1. Rood Wit V is echter uitstekend begonnen, dus zal er voor de punten gestreden moeten worden.

Opstelling Margriet:
Marijn van Soest, Thijmen van Donzel, Kevin van Tongeren, Veron Lionarons, Govanni Reuvers (Liam van Beuningen), Rayen Maas (Rens Wuestenenk), Rafael Lionarons (Loe van Dijk),Samed Bayar (Loyd de Veer), Joran Smits, Cas van Liebergen (Roy Koenders), Mats van Liebergen.

Weer verlies voor Margriet Zo1, nu bij Haarsteeg en eindigend in ondertal.
01 oktober 2023


Roy Govers

De eerste helft zou Margriet goed beginnen en drie opgelegde kansen missen. Op slag van rust was er balverlies op het middenveld bij de omschakeling en kon Jeroen Vissers voor de gastheren scoren (1-0).

De tweede helft begon desastreus voor Margriet. Er was miscommunicatie in de verdediging en Ruben Achten profiteerde (2-0).  In de 57e min. was het Roy Govers die wat terugdeed en Margriet weer op 2-1 zette. Margriet rook meer en viel aan, maar kwam in ondertal toen Joey Schuurmans vroegtijdig de kleedkamer moest opzoeken

In zijn gedrevenheid de bal te veroveren kwam hij met gestrekt been in en scheidsrechter van Wingerden kwam met een rode kaart waar veel anderen ook geel geven. Even later, de 74e min. zou Jorn van Bakel eenzelfde overtreding maken en van Wingerden was consequent. Ook nu weer direct rood, waardoor Margriet met 9 man verder moest. Met dit ondertal bleef Margriet de ploeg die Haarsteeg vol terug drong en de thuisploeg wist met de hakken over de sloot de eindstreep te halen. De beste kans was voor Dion v.d. Elzen die zag zijn kopbal op de paal  landen.

Opstelling Margriet:
Jurre van Soest, Jorn van Bakel, Roy Govers (Nick van Oorschot), Quincy Broers, Dion v.d. Elzen, Joey Schuurmans, Jeffrey van Vlijmen (Mounir Al Mansouri), Agonis Hoti, Luca Peters, Metin Alkir, Tufan Koca (Martijn Ploegmakers).

Volgende week zondag weer een thuiswedstrijd tegen een oude bekende, Den Dungen, dat met 3-2 onderuit ging bij DBN’22, maar de eerste wedstrijd nipt won van Haarsteeg met 1-0. De afgelopen seizoenen won Margriet 2 keer, 1 keer Den Dungen en 4 keer werd het een gelijkspel.
Het is voor Margriet zaak om punten te gaan vergaren om niet al te ver achterop te komen.


Margriet Za1 mist veel spelers, maar pakt wel de drie punten.
30 september 2023


Veron Lionarons

Trainer Maikel Maas moest 9 selectiespelers missen i.v.m. een uitvaart.  Een droeve situatie, waarbij de steun van een aantal spelers van Margriet 4 een oplossing bracht om toch een team op de been te brengen.  De eerste 20 minuten had Margriet het beste van het spel en had enkele kansen, die echter niet benut werden.  Wel werd in de 12e minuut een 0-1 voorsprong behaald doordat een tegenstander in een scrimmage voor het doel de bal over de eigen doellijn werkte (0-1).  Hierna nam Vlijmense Boys het heft in handen en ging op jacht naar de gelijkmaker. Die viel al vrij snel (1-1) In de fase daarna waren beide ploegen slordig in de afwerking, maar op slag van rust was het Veron Lionarons die een geweldig doelpunt maakte en Margriet op een 1-2 ruststand zette.

Na rust bleef het spel van beide ploegen slordig en Margriet wist met grote inzet op karakter de 1-2 vast te houden tot het laatste fluitsignaal.

Opstelling Margriet:
Jurre van den Akker, Terence Luers, Veron Lionarons, Govanni Reuvers ( Hasan Yavuz), Rafael Lionarons, Samed Bayar, Rens Wuestenenk, Loe van Dijk (Burak Emer), Loyd de Veer, Mats Liebergen, Roy Koenders (John van Erp).

A.s. zaterdag 7 oktober ontvangt Margriet Za1 het op de tweede plaats  staande TSVV Merlijn uit Tilburg. De Tilburgers wonnen met 4-0 in de derby van de zaterdagamateurs van Willem II en vorige week speelden ze 1-1 tegen Rood Wit Vooruit.  
Margriet Za1, dat door de twee winstpartijen op rij een uitstekende seizoensopening kent en daarmee ongeslagen koploper is, zal dus de koppositie verdedigen tegen een moeilijke tegenstander, waar vorig seizoen uit met 3-1 werd verloren en thuis met 2-1 van werd gewonnen.

Zeperd voor Margriet Zo1, start met verlies!
24 september 2023


Metin Alkir


zie ook

fotoreportage

Margriet kampte in de voorbereiding met een aantal blessures en dat was in deze wedstrijd goed te zien. Het liep allemaal nog niet naar behoren.  Margriet begon goed aan de wedstrijd, maar al gauw bleek dat SCG’18  uitstekend verdedigde en een goede sluitpost had staan. Op een goede kans van Joey Schuurmans wist hij de bal te pareren. SCG’18 beperkte zich de gehele wedstrijd tot uitvallen en rond de 15e minuut was op rechts een uitval. De bal werd voorgetrokken naar de tweede paal  en van links weer ingebracht. Doelman Jurre van Soest kreeg, kijkende tegen de zon in, de hand nog tegen de bal maar onvoldoende om het uit de doelmond of over te tikken, waarop Stan van Rooij de bal in kon koppen (0-1).
Overrompeld door de achterstand was Margriet de rest van de eerste helft vaak te slordig in aanname of passing en vooral te gehaast. Vaak werd een lange bal gegeven omdat combineren niet mogelijk bleek, iets wat Margriet normaal niet doet. Zo werden de ballen makkelijk te verdedigen en het moet gezegd worden dat SCG’18 op momenten dat het gevaarlijk werd een tandje bijzette en aanvallers werden vaak bij balbezit direct met drie man aangepakt.  Zo werd de rust bereikt met een 0-1 achterstand.

Na rust zou trainer Maarten van Vugt direct wissels toepassen en kwamen Jorn van Bakel en Mounir Al Mansouri in het veld, zij waren na hun blessures nog niet fit genoeg om een hele wedstrijd te spelen, maar een halve was te doen. Margriet werd gevaarlijker en zette beter druk op de verdediging van SCG’18. In de 61e minuut viel eigenlijk de verlossende gelijkmaker. Een wereldgoal gemaakt door Metin  Alkir die vanaf zo’n 30 meter de bal op de slof nam en met een ziedend schot doelman Jorg de Laat kansloos liet. (1-1)
De wedstrijd vervolgde, maar Margriet verzaakte om de hoge druk vast te houden. Wel zou doelman Jorg de Laat twee maal zijn ploeg overeind houden bij een schot van Joey Schuurmans en even later zou Agonis Hoti eigenlijk moeten scoren toen hij vrij voor de doelman de bal uit een voorzet ineens op de slof nam. Jorg de Laat had echter een snelle reflex om de bal te keren.
Enkele minuten voor tijd zou de bal vanaf rechts voorgezet worden voor het Osse doel, iedereen greep mis en bij de tweede paal zou Axel van Litsenburg de bal binnenwerken (1-2).
Ondanks dat er nog wat extra tijd bij kwam wist Margriet hierna met een wanhoopsoffensief niet meer in de buurt van de gelijkmaker te komen, zeker niet met gehaaste schoten die steeds ruim het doel mistten.

Zo was de openingswedstrijd van het seizoen een domper voor de Ossenaren en zullen ze volgende week naar Haarsteeg gaan dat ook met verlies begon. Haarsteeg speelde uit tegen Den Dungen en verloor met 1-0. De eerste helft was daar in het voordeel van Den Dungen en in die periode viel ook het enige doelpunt. Na rust zou Haarsteeg beter spelen, maar te slordig zijn in de afwerking.  De wedstrijd in Haarsteeg begint om 14.00 uur.

Opstelling Margriet:
Jurre van Soest, Roy Govers, Nick van Oorschot (Jorn van Bakel), Dion v.d. Elzen, Joey Schuurmans, Jeffrey van Vlijmen (Martijn Ploegmakers), Agonis Hoti, Dani Eveleens (Mounir Al Mansouri), Luca Peters, Metin Alkir (Govanni Reuvers), Tufan Koca.


Goede start Margriet Za1 met winst in derby.
23 september 2023Vandaag stond de derby op het programma Margriet  -  Top. Een herhaling van de bekerwedstrijd van vorige week, waarin Margriet Za1 deze won met 1-0. Een goede opsteker, maar geen garantie voor de eerste competitiewedstrijd om dit zo maar even te kunnen herhalen. Na een goede warming-up begon de wedstrijd om 15.00 uur.

Top die de aftrap nam verloor meteen de bal en Liam van Beuningen stond na 10 seconden oog in oog met de keeper Kuilders en verzaakte niet 1-0.
Na de 1-0 ging Margriet meteen opzoek naar de 2-0. Die viel in de 25e min door een vrije trap van Terence Luers  2-0.
Top had niks te vertellen in de 1e helft en liep constant achter de feiten aan. Margriet Za1 had zich meer kunnen belonen door met minimaal met 3-0 te gaan rusten.

In de 2e helft begon Top wat feller en hadden wat geschoven met posities.
Margriet Za1 kwam echter niet in de problemen en had ook in de 2e helft mogelijkheden om de score te verdubbelen.
Uiteindelijk was het Roy Koenders die, net ingevallen voor Liam van Beuningen, nog geen bal had aangeraakt, maar wel de 3-0 binnen schoot.
Een terechte overwinning, weer wat stapjes gemaakt met deze jonge ploeg, aldus trainer Maikel Maas.
De volgende week. een uitwedstrijd tegen Vlijmense Boys.


Opstelling Margriet:
Marijn van Soest, Kevin van Tongeren (Loe van Dijk), Terence Luers, Martijn Ploegmakers, Veron Lionarons, Govanni Reuvers (Joran Smits), Samed Bayar (Roy Koenders), Cas van Liebergen, Rens Wuestenenk (Hasan Yavuz), Liam van Beuningen (Rayen Maas), Mats van Liebergen.

Margriet Zo1 bekert verder tegen Irene
21 september 2023Margriet Zo1 lootte een uitwedstrijd tegen Irene in Gemonde. Irene komt uit in de 5e klasse, maar maakte indruk in de poulefase door met 1-3 te winnen bij 4e klasser Boskant, met 6-0 te winnen van 5e klasser WHV en door 4e klasser Boerdonk  met 3-5 te verslaan.
De bekerwedstrijd is  gepland voor de zondag 22 oktober a.s. om 14.00 uur

Margriet Zo1 wint van Vita en is door naar de tweede bekerronde.
17 september 2023Margriet Zo1 ging razendsnel uit de startblokken en het was Nick van Oorschot die al in de 2e minuut het net vond. Dezelfde Nick van Oorschot zou in de 11e minuut knap zijn tweede doelpunt maken (0-2), waarna  Metin Alkir in de 28e min. afrondde naar 0-3. Een minuut later werd het via een penalty 1-3 en zou Dion v.d. Elzen op slag van rust in de 44e min. de 1-4 aantekenen.  

Na rust begon Margriet furieus en in de 47e min. zou een been van een Vita-verdediger de bal over de eigen doellijn werken (1-5). Margriet drukte, Vita verdedigde met verve en het was spannend, want Margriet had nog één doelpunt nodig om poulewinnaar te worden.  
In de 65e min. was het Agonis Hoti die andermaal scoorde (het was in de bekerreeks al weer zijn vijfde) en hij bracht de stand op 1-6 en daarmee was Margriet poulewinnaar  In de slotminuut van de reguliere tijd was het Dion v.d. Elzen die de 1-7 scoorde, de uiteindelijke eindstand

Opstelling Margriet:
Jurre van Soest, Metin Alkir, Roy Govers, Nick van Oorschot, Dion v.d. Elzen, Joey Schuurmans, Jeffrey van Vlijmen (Martijn Ploegmakers), Agonis Hoti, Dani Eveleens (Loek Damen), Luca Peters (Jorn van Bakel), Tufan Koca.

Komende weekend begint de competitiestrijd van een heel bijzondere competitie waarin er meer degradanten zullen zijn dan normaal.  De onderste twee eindigende ploegen degraderen rechtstreeks (was één) , terwijl de herkansers, die moeten gaan strijden om klasse behoud met de periodekampioenen van de vierde klasse, zullen bestaan uit de nummers  10, 11 en 12.  Voorheen waren dit er maar twee.
De eerste wedstrijd is thuis tegen SCG''18 dat vorig seizoen op een zevende plek eindigde met 32 punten.
Sinds deze fusieclub ontstond hebben beide ploegen elkaar vier maal ontmoet, waarbij Margriet drie maal aan het langste eind trok en éénmaal eindigde het in een gelijkspel.

Margriet Za1 wint in beker van sv Top
16 september 2023Vandaag stond de 2e en laatste bekerwedstrijd op het programma. Een wedstrijd om de eer, want poulegenoot OSS'20 had al van beide gewonnen en gaat door naar de volgende ronde. De beide opponenten van vandaag waren dus al uitgeschakeld.

De eerste 45 min was het Margriet dat volledig domineerde met veel balbezit.
In de 8e min  een vrije trap vanaf de zijkant waar Martijn Ploegmakers net niet bij kon en ook in de 18e min  een goede kans op de 1-0, maar ook daar ging de bal voorlangs.
In de 22e min was het raak, door een goede onderschepping ging Martijn Ploegmakers op het middenveld ervan door en Rens Wuestenink ging aan de rechterkant mee en werd de diepte ingestuurd en leverde een goede voorzet. Door een goede bezetting voor de goal maakte Liam v Beuningen bij de 2e paal de 1-0.
Doordat we na de 1-0 slordig waren in de voorste linie bleef het 1-0 met de rust.

Na de rust kwam  sv Top wat opzetten.
Het spel golfden op en neer met weinig grote kansen, tot 5 min voor tijd waar sv Top een 100% kans liet liggen op de 1-1.
Na 90 min stond de stand op 1-0 een verdiende overwinning.

Opstelling Margriet:
Jan-Derk te Winkel, Thijmen van Donzel, Terence Luërs, Martijn Ploegmakers, Veron Lionarons, Giovanni Reuvers (Loyd de Veer), Cas van Liebergen (Burak Emer), Rens Wuestenenk, Liam van Beuningen, Loe van Dijk ( Hasan Yavuz), Mats van Liebergen

Volgende week zaterdag om 15.00 uur speelt Margriet Za1 opnieuw thuis tegen sv Top Za1, maar dan als  seizoensopening voor de reguliere competitie in de vierde klasse G Zuid 1 zaterdag.

Promotie - en degradatieregeling bekend
15 september 2023

Zondag 1
 • De kampioen van de derde klasse C Zuid 1 promoveert rechtstreeks naar de 2e klasse
 • De periodekampioenen spelen samen met de herkansers van de 2e klassen C en D volgens een nog  vast te stellen schema een nacompetitie voor twee plaatsen in de 2e klasse.
 • De nummers 9, 10 en 11 van de 3e klasse A, en de nummers 10, 11 en 12 van de 3e klassen B, C
  en D spelen samen met de periodekampioenen van de 4e klassen volgens een nog vast te stellen
  wedstrijdschema een nacompetitie voor vijf plaatsen in de 3e klasse.
 • De nummers 13 en 14 van 3e klassen C  degraderen naar de 4e klasse.

Zaterdag 1
 • De kampioen van de vierde klasse G promoveert rechtstreeks naar de 3e klasse.
 • De periodekampioenen spelen samen met de herkansers van de 3e klassen A t/m D volgens een nog vast te stellen schema een nacompetitie voor vijf plaatsen in de 3e klasse.
 • De nummers  7, 8, 9, 10, 11  van de 4e klasse G degraderen naar de nieuw te vormen 5e klasse


Het volledige besluit promotie/degradatie 2023/2024 Zuid 1   KLIK HIER

Het volledige besluit promotie/degradatie 2023/2024 Zuid  2  KLIK HIER   (Niet van toepassing voor Margriet Za1 en Zo1)

Margriet Zo1 wint van HVCH 2 door 3 goals van Agonis Hoti
10 september 2023De wedstrijd begon vandaag om 11.30 op het kunstgras in Heesch en de temperatuur was al gestegen naar dik 30 graden.
Margriet miste nog steeds een aantal basisspelers, waardoor het spel wat onwennig oogt.
Margriet had een goede start en kreeg enkele goede kansen maar kwam pas tot scoren in de 14e minuut via Agonis Hoti werd het 0-1.
Hierna werd het spel wat slordiger en kreeg HVCH ook enkele goede kansjes , maar men kwam niet tot scoren.
De tweede helft  kwam Margriet via een mooie aanval in de 56e minuut op 0-2 , wederom door Agonis Hoti.
De eindstand werd bepaalt in de 72e minuut.. De keeper van HVCH liet een effectvol afstandsschot door z'n handen glippen , zodat het 0-3 werd.
Agonis Hoti was weer de maker van het doelpunt en hij scoorde hiermee een hattrick.

Al met al een veel te warme middag om te voetballen .
Komende zondag de uitwedstrijd en tevens laatste poulewedstrijd van de beker. Margriet moet dan naar SSA/SJO Vita. Alleen de poulewinnaar  gaat door naar de eerste ronde van de knock-out fase.

Opstelling Margriet:
Jurre v.d. Akker, Joey van Heeswijk, Roy Govers (Marijn Ploegmakers),Quincy Broers, Nick van Oorschot (Rafael Lionarons), Dion v.d. Elzen, Dani Eveleens, Luca Peters, Metin Alkir(Thijmen van Donzel), Tufan Koca (Luuk Janssen), Agonis Hoti

Margriet Za1 moet meerdere erkennen in Oss'20
09 september 2023Vandaag speelden we de allereerste bekerwedstrijd tegen Oss'20. In de eerste 15 minuten was Margriet de sterkere ploeg. We kregen een geweldige kans van Rafael Lionarons, die oog in oog stond met de keeper. Helaas kwamen we op een 1-0 achterstand door een foutieve bal van ons, die bij de spits terechtkwam en die maakte geen fout.
Oss"20 met veel ervaring in het team hadden veel balbezit en waren geduldig. De 2-0 viel vlak voor rust door een voorzet die binnen geschoten werd door de Oss"20 spits.

Na de rust sloeg de vermoeidheid toe door de extreme hitte. De 3-0 viel 20 min voor tijd.
We hebben alles gegeven met zeker wat kansen om terug te komen in de wedstrijd.
Op naar volgende week waar we Top treffen.


Gehavend Margriet Zo1 speelt gelijk tegen Nulandia.
03 september 2023

zie ook

fotoreportage

Margriet trad aan met nogal wat wisselingen doordat verschillende spelers met diverse blessures vanaf de kant moesten toezien. Zo was de verdediging geheel anders door het wegvallen van Jorn van Bakel ( verrekte knieband) en Mounir Al Mansouri (gekneusde hak). Dat beide centrale verdedigers vervangen moesten worden bleek erg onwennig.

De eerste helft begon aftastend van beide zijden en het was Margriet dat enkele malen wel gevaarlijker werd. Nulandia stichtte gevaar door de snelle voorhoede vaak te bedienen met lange ballen. In de 12e minuut was het raak Joey Schuurmans zou een uitstekende pass geven op Agonis Hoti, die perfect aannam, zijn man uitspeelde en vanaf zo'n 25 meter met een ziedend schot doelman Rick v.d. Leest verschalkte. (1-0). Lang had Margriet daar geen plezier van. Twee minuten later ontving Gijs Kerkhof de bal op links, trok de bal scherp voor en iedereen miste, zowel de verdedigers van Margriet, als de aanvallers van Nulandia. De bal schoot door via een stuit in de verre hoek waardoor de stand weer gelijk was.

Hierna werd het eigenlijk een wedstrijd waarin over en weer wel kleine kansjes ontstonden, maar slordig en gehaast afwerken van beide partijen voorkwam doelpunten. De tweede helft was eigenlijk een matige wedstrijd, waarin niet zo veel opwindends gebeurde.

Opstelling Margriet:
Marijn van Soest, Roy Govers (Nick van Oorschot), Joey van Heeswijk, Peter Luca, Martijn Ploegmakers (Dani Eveleens), Quincy Broers, Dion v.d. Elzen, Agonis Hoti, Joey Schuurmans (Rafael Lionarons), Jeffrey van Vlijmen (Metin Alkir), Tufan Koca

Margriet Za1 speelt gelijk in oefenwedstrijd
02 september 2023Na goed te hebben getraind deze week stond de 2e wedstrijd op het programma.
We kwamen goed uit de startblokken en maakte het VIOS'38 meteen moeilijk door vroeg de opbouw te storen.
De eerste kansen waren dan ook voor ons.Er was veel beweging vanuit het middenveld waardoor we veel de bal hadden. Voor het doel gingen we slordig met de kansen om.
We kwamen in de 30e min op 1-0 door Rayen Maas door een goed opgezette aanval door de as kwam Rayen 1 op 1 met de keeper en schoof hem langs de keeper. De 2-0 kwam van Kevin v Tongeren zijn voet vanaf 30 m door goed doorzetten van achteruit.
We gingen met 2-0 rusten.
Na de rust was het rommelig en kwamen we in de 60e min met 10 man te spelen, door wat pijntjes en blessures hebben geen 11e speler kunnen brengen.
Een goede test zullen we maar zeggen als we een keer met 10 spelers komen te staan.
De 2-1 viel al snel daarna. Een zuiver doelpunt van ons werd afgekeurd door een goede aanval vanaf links die door Liam binnen werd getikt.
De vermoeidheid sloeg toe en VIOS'38 profiteerde daar van door een twijfelachtige penalty binnen te schieten in de 82e min 2-2. Daar is het ook bij gebleven.
Uiteindelijk een hard werkend Margriet gezien vandaag die weer stapjes hebben gemaakt.


Margriet Zo1 geeft wedstrijd door slordig verdedigen uit handen (0-1), Margriet Za1 speelt gelijk.
26 augustus 2023Margriet oefende tegen Eerste Klasser Sparta'25 en speelde een uitstekende wedstrijd en moest ver in de tweede helft buigen door een domme verdedigingsfout waardoor het onnodig met 0-1 verloor. De gehavende Osse ploeg, geplaagd door een aantal blessures, gaf goed partij.

De eerste helft ging de strijd gelijk op. Margriet verstopte zich niet met alleen verdedigen, maar trok veelvuldig ten aanval. Na een half uur spelen kreeg het 4 corners op rij door paniekerig verdedigen van Sparta'25, echter zonder resultaat. Sparta'25 scoorde vlak voor rust wel, maar door een overtreding op doelman Jurre van Soest  werd het afgekeurd. Van Soest had enkele goede reddingen bij doelpogingen van Sparta'25 en was balvast.  De ruststand was dan ook terecht 0-0.

De tweede helft werd gekenmerkt door een wat fysieker spelend Sparta'25, waarbij echter de Osse verdediging goed partij gaf, nu met Jurre v.d. Akker op doel.  Beide teams kwamen regelmatig in elkaars strafschopgebied, echter zonder veel grote kansen. In de 63e minuut was het Tufan Koca die net voor de middenlijn zag dat de Sparta-doelman wat ver voor zijn goal stond en de bal ineens met een curve richting kruising joeg. Nog net op tijd was de doelman terug om met de vingertoppen de bal over te tikken. In de 74e minuut zou de Osse verdediging in de fout gaan. Er waren twee keuzes, de aangenomen bal terug tikken op de doelman of direct over de zijlijn trappen. Helaas werd geprobeerd de aanvaller uit te spelen wat mislukte, balverlies en schuiver naar links waar een vrije man stond die de bal onhoudbaar in het doel schoot 0-1.
Even later een vrije trap van Sparta'25 waar een goed ingestudeerd plan achter zat. Een inlopende aanvaller kon op enkele meters van het doel inschieten, maar de reactie van Jurre v.d. Akker was perfect. Hij pakt de bal klemvast. Even voor tijd nog een uitstekende voorzet van Tufan Koca op rechts die gemist werd  door vriend en vijand. Op links dook echt de ingevallen Joran Smits op die de bal ineens en hard op de slof nam richting verre hoek. Helaas ging zijn schot rakelings langs de verkeerde kant van de paal, want een gelijkspel had de verhoudingen meer recht gedaan.

De ziekenboeg werd nog uitgebreid, want gedurende de tweede helft kreeg Jorn van Bakel een harde tik op de enkel en moest geblesseerd het veld verlaten. Erg sneu, hij was juist goed in vorm en zijn herstel kan bij eerste inschatting wel 4-6 weken gaan duren. Beterschap gewenst voor Jorn en de andere geblesseerden.

Door alle blessures gaat de oefenwedstrijd a.s. donderdag tegen Zwaluw VFC niet door om tot optimale voorbereiding te komen voor de eerste bekerwedstrijd op zondag 3 september tegen Nulandia, aanvang 14.30 uur op Sportpark Amstelhoef in Oss.

Margriet Za1
Zaterdag 26-8 stond onze 1e oefenwedstrijd na 2 weken trainen op het programma.
De selectie was niet compleet door spelers die met de zondag 1 speelde en nog wat vakantiegangers en pijntjes.
Met een complete nieuwe selectie zijn we gaan starten met voorbereiding op het seizoen 2023-2024.
1e 20 min was wennen en zoeken naar onze ritme en samen spelen in onze speelwijze.
We gaven niks weg en kregen wat kleine kansen.
We gingen met een 0-0 de kleedkamer in.
Na wat wissels gingen we starten voor de 2e helft.
We kwamen goed uit de startblokken en scoorde de 1-0 na een goede individuele en doorzetten van Liam v Beuningen.
BZS pakte het goed op en kwam op 1-1.
Door een goed opgezette aanval kwamen we weer op 2-1 door een afstandsschot van Rayen Maas die via Veron  Lionarons de keeper kansloos liet.
We hadden de kansen op de 3-1 maar die viel niet, wel uiteindelijk aan onze kant 2-2.
Uiteindelijk een prima wedstrijd gespeeld, maar als we het beter hadden uitgespeeld de scoren hadden kunnen verdubbelen.
Komende zaterdag 2 september oefenen we weer, dan tegen VIOS'38 uit Beugen dat uitkomt in de 4e klasse zondag, aanvang 17.15 uur op Sportpark Amstelhoef.

Margriet speelt knap gelijk tegen Nemelaer (4e divisie)
19 augustus 2023De eerste oefenwedstrijd was gelijk een zware tegenstander.  Nemelaer uit Haaren is net een kersvers vierde divisie team (voorheen hoofdklasse) en is al langer in training want ze beginnen volgende week zondag 27 augustus al met de eerste competitiewedstrijd tegen sv Juliana'31. Margriet is net een week in training en ook nog niet compleet. Des te knapper was dat ze goed partij gaven aan een team dat 3 klassen hoger speelt en zelfs het tempo, ondanks het warme weer, al goed volhielden tot aan het eind. Het gelijke spel (2-2) was minstens terecht, want qua kansen zou Margriet zelfs licht de overhand hebben.

Al in de 11e minuut was het Agonis Hoti die knap weg draaide en rakelings naast schoot. Nemelaer probeerde hierna door te drukken, maar de Margrietverdediging stond als een huis tot de 18e minuut als een steekbal tussen twee verdedigers door een aanvaller van de Haarense club in stelling brengt en doelman Jurre van Soest kansloos is in de 1 op 1 situatie (0-1).  Hierna een reeks spannende duels op het middenveld zonder uitgesproken kansen, tot in de 28e minuut. Het is Tufan Koca die een voorzet ineens op de slof neemt en de bal net langs de verkeerde kant van de kruising ziet gaan. Even later is het Dani Eveleens die een prachtige voorzet geeft vanaf links en Agonis Hoti  ziet zijn inzet ternauwernood gestopt worden, waarna de bal bij Rafael Lionarons komt en zijn inzet door de doelman maar net uit de hoek wordt getikt. Nog voor rust komt Margriet langszij. Het is een oplettende Agonis Hoti die reageert op een slordige terugspeelbal, deze onderschept en keurig beheerst scoort (1-1). Nog even siddert de Margrietaanhang als vanaf de aftrap een speler gelijk doorstoot, maar de uitkomende doelman Jurre van Soest stopt de bal met de voet.

Na rust enkele kansen voor Nemelaer, maar Margriet, nu met doelman Jurre v.d. Akker bleef overeind tot in de 54e minuut  een foutieve pass bij het uitverdedigen wordt onderschept terwijl v.d. Akker nog onderweg is op de terugweg naar zijn doel en Nemelaer de bal eenvoudig in het lege doel kan leggen (1-2).  Nemelaer probeert andermaal weer door te drukken om verder afstand te nemen, het tempo gaat omhoog maar dat gaat ten koste van zuiverheid, terwijl Margriet uitstekend verdedigt, waarbij opvalt dat Tufan Koca  al in deze eerste wedstrijd zijn teamgenoten continue coacht.
In de 68e minuut neemt Roy Govers de bal uit een corner ineens op de slof en laat de Nemealaarse doelman kansloos  (2-2). Hierna twee kansen voor beide ploegen, maar afstandschoten van Nemelaer eindigen naast, terwijl in de 76e minuut Agonis Hoti mist, doorgebroken tikt hij de bal net over de lat en even later schiet Rens Wuestenenk net naast.

Al met al een leuke wedstrijd tot vermaak van toch redelijk wat supporters, waarna volgende week de kersverse 1e klasser Sparta'25 uit Beek en Donk de volgende oefen tegenstander zal zijn. Aanvang 18.00 uur op Sportpark Amstelhoef.

Start competitie bekend, beide teams beginnen met thuiswedstrijd
12 augustus 2023

In het weekend van 23/24 september a.s. gaat de competitie 2023/2024 weer van start.
De indeling (tegenstanders) zijn reeds sinds 8 juli j.l.  bekend.
Vandaag werd het wedstrijdschema bekend gemaakt door de K.N.V.B.

Margriet Zondag 1 begint met een thuiswedstrijd tegen SCG'18 uit Sint-Michielsgestel, de week er op de uitwedstrijd naar Haarsteeg.

Margriet Zaterdag 1 begint met een stadsderby en thuiswedstrijd tegen  sv Top, de week daarna de uitwedstrijd tegen Vlijmense Boys

Inmiddels is het volledige (resterende)competitieprogramma te vinden op deze site en ook actueel worden bijgehouden als er wijzigingen optreden.

Ook dit seizoen weer exclusief op  deze website de verslagen, de fotoreportages van thuiswedstrijden en ander nieuws. Verder de uitslagen, standen, doelpuntenmakers van Margriet zondag 1 en zaterdag 1 , etc.

Bekerindeling bekend
28 juli 2023


De bekerindeling is bekend gemaakt door de knvb en is als volgt:

Margriet Zo1 speelt tegen HVCH 2, Nulandia 1 en SSA/SJO Vita 1

Margriet Za1 speelt tegen SV Top Za1 en sv OSS Za1

De wedstrijden worden morgen bekend gemaakt en zullen worden gespeeld in de weekenden van
2/3 september, 9/10 september en 16/17 september a.s.

Indeling teams A-Categorie bekend
8 juli 2023

Vandaag is de indeling voor de A-Categorie teams bekend gemaakt. Er zijn nogal wat wijzigingen want Zondag 1 komt nu uit in de derde klasse C Zuid 1 (was vorig seizoen klasse E) en het zaterdagteam komt uit in de vierde klasse G (vorig seizoen klasse F). E.e.a. heeft ook invloed op het aantal teams per klasse. Zondag had in klasse E maar 12 teams en dat worden er nu 14. Zaterdag had in klasse F aanvankelijk 14 teams, later werden dit er 13. Nu zijn het in klasse G maar 11 teams.

De indeling staat op de pagina van het zondagteam en het zaterdagteam.

Alle  adresgegevens zijn bijgewerkt, zie zondagteams  of  zaterdagteams.

Selectie seizoen 2023-2024 bekend
3 juli 2023
update 17 augustus 2023


De nieuwe selectie van Margriet is bekend en bestaat uit de volgende spelers en begeleiding.
Er is in eerste instantie geen splitsing tussen de zaterdag- en zondagselectie.

Akker,   Jurre van de (Komt   over van HVCH)           
Al   Mansouri, Mounir
Alkir,   Metin (Komt   over van Blauw Geel'38)  
Bakel,   Jorn van
Bayar,   Samed
Brocks,   Koen (Komt   over van sv Top)
Broers,   Quincy
Dijk,   Loe van
Elzen,   Dion van den
Emer, Burak (Komt over van Udi'19)
Eveleens,   Dani
Govers,   Roy
Heeswijk,   Joey van
Hoti,   Agonis
Koca,   Tufan (Komt   over van Udi'19)
Koenders, Roy (Komt over van MOSA)
Liebergen,   Mats van
Lionarons,   Rafael
Lionarons,   Veron
Luers,   Terence
Oorschot,   Nick van
Schuurmans,   Joey
Soest,   Jurre van
Soest,   Marijn van
Tongeren,   Kevin van
Vlijmen,   Jeffrey van
Vries,   Floris de
Wuestenenk,   Rens

Van JO19-1 komen over:
Beuningen,   Liam van
Donzel,   Thijmen van
Liebergen,   Cas van
Maas,   Rayen
Peters,   Luca
Ploegmakers,   Martijn
Reuvers,   Giovanni
Smits,   Joran
Veer,   Loyd de
Winkel,   Jan-Derk te
Yavuz,   Hasan

 
Begeleiding zondag 1:
 
Maarten van Vugt       hoofdtrainer
Bart Aarts               teammanager
Michael van de Berg     assistent-trainer
Jason van Ieperen       fysiotherapeut
Dirk van Egtelen          keeperstrainer
Danny de Natris                keeperstrainer
Jeroen Scherpenzeel    assistent-scheidsrechter

Begeleiding zaterdag 1:

Maikel Maas              hoofdtrainer
Joep Koenders               teammanager
Dean van der Sluijs            assistent-trainer
Remon van Beuningen       assistent trainer
Martien Reuvers                 assistent-scheidsrechter

Vertrokken:
Naar sv Top zaterdag 1 zijn vertrokken : Hanifi Topcu, Jessie v.d. Kamp, Lars Jansen, Stan Wigger, Vincent de Jong, Yasin Erdem, Simon Gruntjes, en Jean Paul Latour.
Naar DESO is Serkan Yeniturk gegaan.

Gestopt:
Morris Landman, Lars v.d. Kamp, Bart Aarts, Kevin Korsten, Indy van Aalst, Joey van Lith, Wouter Noor, Aaron Trommelen, Jousef Khellil en Daan van Haaren. (enkelen hiervan zijn al gedurende het afgelopen seizoen gestopt)

(bron: TC)
 
© www.voetbalamstelhoef.nl. – alle rechten voorbehouden
Terug naar de inhoud